Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κοστίνια για τους Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 17:13 Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κοστίνια για τους Πειραιώτες

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη (9/7) ο Κοστίνια, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του την Τετάρτη (10/7), όπου το “παρών” θα δώσουν οι νεοαποκτηθέντες Στάμενιτς και Γκαρθία αλλά και ο Κοστίνια. Ο 24χρονος δεξιός μπακ είναι κλεισμένος από τον περασμένο Ιανουάριο και έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν για το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Ρίο Άβε να διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του και τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ο Κοστίνια αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν και ψηφίστηκε ως καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος.
Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση