Η Κέιτ Μίντλεντον έδωσε στον Κάρλος Αλκαράθ το τρόπαιο του Wimbledon

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 19:10 Η Κέιτ Μίντλεντον έδωσε στον Κάρλος Αλκαράθ το τρόπαιο του Wimbledon Πηγή: Reuters

Ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε back to back πρωταθλητής στο Wimbledon, μετά τη νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 σετ και είδε την Κέιτ Μίντλεντον να του δίνει το τρόπαιο του βρετανικού Grand Slam.

Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε για δεύτερη σερί χρονιά τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon και έφτασε τις 4 κατακτήσεις Grand Slam. Λίγο μετά τη λήξη του “μεγάλου” αγώνα, στον αγωνιστικό χώρο έκανε την εμφάνισή της η Κέιτ Μίντλεντον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας χαιρέτησε τα ball boys/ball girls και στη συνέχεια έδωσε τα τρόπαια του Wimbledon στον δευτεραθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς και στον πρωταθλητή, Κάρλος Αλκαράθ. Πλησιάζοντας μάλιστα την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο Ισπανός πρωταθλητής έδειξε να χαμηλώνει το κεφάλι του, πριν πάρει την κούπα για την οποία μόχθησε τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι η σημερινή (14.07.2024) ήταν μόλις η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλεντον, μετά την διάγνωση ότι έχει καρκίνο και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η 42χρονη πριγκίπισσα υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.
Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση