Κοινωνικά και ψυχολογικά αποτελέσματα του ποδοσφαιρικού στοιχήματος στους παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 13:30 Κοινωνικά και ψυχολογικά αποτελέσματα του ποδοσφαιρικού στοιχήματος στους παίκτες

Οι κοινωνικές επιπτώσεις των ευρέως διαδεδομένων στοιχημάτων

Ο στοιχηματισμός στην χώρα μας προσφέρει μία πολλές επιλογές υπηρεσιών, μέσα από τις οποίες δίνει στους ενδιαφερόμενους της μία μεγάλη γκάμα επιλογών αθλητικών στοιχημάτων. Το αθλητικό στοίχημα της Leon προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πάρα πολλές επιλογές σε ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και άμεσης εξυπηρέτησης με πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας. Αυτή είναι εταιρεία έγινε γνωστή για τις έμπιστες υπηρεσίες της και τα δελεαστικά μπόνους, καθώς και για την μοναδική εμπειρίας χρήσης της εφαρμογή της για φορητές συσκευές. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της Leon έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν σε πάνω από 200 χιλιάδες γεγονότα κάθε χρόνο και μέσω της ζωντανής μετάδοσης να τα παρακολουθήσουν δωρεάν.

Πλέον έχει και μια ευρεία γκάμα από τυχερά παιχνίδια με τους νεότερους κουλοχερηδες και άλλα δημοφιλή παιχνίδια. Με το Bet Builder, μπορείτε να φτιάξετε το ποντάρισμα σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε, ενώ με την διαδικασία του cash out έχετε την απόλυτη ελευθερία να κλείσετε το δελτίο σας την στιγμή που επιθυμείτε. Η τοποθέτηση ενός στοιχήματος αποτελεί μία απλή διαδικασία, είτε μέσα από υπολογιστή, είτε μέσα από tablet ή κινητό καθπως η πλατφόρμα είναι πολύ φιλική προς τους παίκτες,και οι λειτουργίες προσαρμοσμένες ακριβώς πάνω στις ανάγκες τους και σε αυτό που ζητούν.

Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση από κάθε είδους συσκευές, με εκθαμβωτικά χρώματα και σχεδιασμένο ώστε να μπορείς να απολαύσεις το παιχνίδι χωρίς περαιτέρω δύσκολιες.

Εάν επιθυμείτε να βρείτε αξιόπιστες υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος μπορείτε να παίξετε στην  Leon ανεξαρτήτως της τοποθεσίας σας. Εκεί μπορείτε να παίξετε είτε από τον υπολογιστή στο σπίτι σας είτε από μια φορητή συσκευή όπως ένα κινητό και ένα τάμπλετ όσο κάνετε τις διακοπές σας σε κάποια παραλία του Αιγαίου ή του Ιονίου πελάγους. Δεν έχει σημασία αν προτιμάτε τα παραδοσιακά τυχερά παιχνίδια όπως την ρουλέτα και το μπλακ Τζακ ή το αθλητικό στοίχημα η Leon σας έχει την λύση μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε τις προσφορές της για να κερδίσετε παραπάνω χρήματα παίζοντας σε αυτήν!

Η εξάρτηση ή ο εθισμός στο ποδοσφαιρικό στοίχημα όπως και σε κάθε μορφή τζόγου, αποτελούν, όπως αναφέρω παραπάνω, μία ψυχική πάθηση, η οποία χρειάζεται παρέμβαση ειδικών στον τομέων για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες στον εξαρτημένο και στον κοινωνικό του κύκλο. Για αυτόν τον λόγο σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις επιπτώσεις, τις οποίες μπορεί να έχει το αθλητικό στοίχημα σε ψυχολογικό και κοινωνικό επίπεδο.

Για τον εθισμένο, η πορεία του χωρίς εξωτερική παρέμβαση τις περισσότερες φορές γίνεται όλο και χειρότερη. Χάνει σταδιακά τον αυτοέλεγχό του και λειτουργεί αυτοκαταστροφικά. Διαθέτει όλα του τα χρήματα και τον ελεύθερο χρόνο του στα τυχερά παιχνίδια, βάζοντας ως απόλυτη προτεραιότητά του τον τζόγο. Υποχρεώνει με τον τρόπο του, συγγενείς και φίλους, να τον δανείζουν και χρησιμοποιεί τα χρήματα που προορίζονταν για βασικές ανάγκες της οικογένειας και του ιδίου, για να παίζει. Παίζει στοίχημα χωρίς να το πει σε κανένα, ψεύδεται για να καλύψει και δεν αποδέχεται τον εθισμό του. Αποκόπτεται από τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο και καβγαδίζει με τους πάντες. Η κατάρευση κάθε είδους σχέσεων είναι ένα από τα συνηθέστερα εμφανή συμπτώματα που παρατηρούνται. Τελικά η καθημερινότητά του «καταλαμβάνεται» από το πάθος του και σε περιπτώσεις που ο έλεγχος χάνεται ολοκληρωτικά, προκύπτουν πιο έντονες αρνητικές καταστάσεις, όπως χρήση σωματικής βίας, απόπειρες αυτοκτονίας, εγκληματικές πράξεις. Με λίγα λόγια μόνο αρνητικές συνέπειες αποκτά με τον καιρό ο εθισμός στον τζόγο και αν πιστεύετε πως είστε εξαρτημένοι ή γνωρίζετε κάποιον εξαρτημένο επικοινωνήστε με τον οργανισμό ΚΕΘΕΑ για βοήθεια.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον οργανισμό, που βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.

Σχετικά με τις προεκτάσεις του εθισμού στον τζόγο στην οικογένεια και τους φίλους του εξαρτημένου, αυτές είναι πολλές και πολυεπίπεδες.

Τα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία είναι πιθανό να προκύψουν από τον τζόγο έχουν επιρροή και στην κοινωνική ζωή ενός ατόμου. Όπως προαναφέρθηκε η προβληματική συμπεριφορά του εξαρτημένου σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας απομακρύνει τους γνωστούς του από κοντά του και παράλληλα τον εμποδίζει από την γνωριμία με νέους ανθρώπους, παγιδεύοντας τον σε ένα φαύλο κύκλο.

Η επιθετική συμπεριφορά, ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα συμπεριφοράς κάποιου που έχει εθισμό στο αθλητικό στοίχημα. Δυστυχώς αυτή η συμπεριφορά στις περισσότερες περιπτώσεις θα κάνει τους ανθρώπους γύρω από τον εξαρτημένο να προσπαθούν να τον αποφύγουν για να γλιτώσουν από αυτήν την αρνητική αντίδραση όταν έρχεται το πρόβλημα στην συζήτηση. Η συνεχής αναζήτηση για νέα χρήματα για το στοίχημα καταντάει επίσης κουραστική για τους περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι είναι πιθανόν να έχουν χάσει ήδη κάποια χρήματα που έδωσαν στον εξαρτημένο χωρίς να ξέρουν πως θα τα ποντάρει. Οι οικονομικές διαφορές μπορούν να αποτελέσουν άλλον έναν λόγο, ο οποίος θα κρατήσει φίλους και γνωστούς μακριά από εσάς. Γενικότερα, ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσετε ότι όλα τα τυχερά παιχνίδια έχουν στόχο την διασκέδαση και δεν είναι ένας ενδεδειγμένος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε επίσης έναν οδηγό για την επιλογή του κατάλληλου καζίνο για εσάς. Καλή τύχη αν επιλέξετε να παίξετε αθλητικό στοίχημα αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση