Παναθηναϊκός – Λανς: Κλείνει στη Ρόμα ο Κέβιν Ντάνσο πριν τη ρεβάνς του Conference League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 13:06 Παναθηναϊκός – Λανς: Κλείνει στη Ρόμα ο Κέβιν Ντάνσο πριν τη ρεβάνς του Conference League

Η Λανς είναι πιθανό να έρθει αποδυναμωμένη στην Ελλάδα για τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Conference League, αφού ο Κέβιν Ντάνσο οδεύει προς τη Ρόμα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Ρόμα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κέβιν Ντάνσο από τη Λανς, γεγονός που μπορεί να τον βρει στη Ρώμη όταν η γαλλική ομάδα θα αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Λανς στο πρώτο παιχνίδι με τους “πράσινους” και έτσι μια πιθανή απουσία του θα είναι σημαντική για του ςΓάλλους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση