Σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 23:01 Σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase! - ΒΙΝΤΕΟ

Με το ΟΑΚΑ να φλέγεται, ο Ντραγκόφσκι κράτησε το μηδέν, ο Παναθηναϊκός φόρτσαρε στο δεύτερο μέρος και, χάρη στις γκολάρες των Πελίστρι-Τετέ νίκησε 2-0 τη Λανς, κερδίζοντας μια θέση στο Conference League.

Όταν η Λανς είχε το… πάνω χέρι και τις χαμένες ευκαιρίες, ο Ντραγκόφγσκι τον κράτησε «ζωντανό», πιάνοντας ακόμα και πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός βρήκε σκορ παράτασης με το γκολ του Πελίστρι, για να έρθει στη συνέχεια ο Τετέ και να τον στείλει στη League Phase του Conference League, κάνοντας το τελικό 2-0 (3-2 το συνολικό σκορ).

Επέστρεψαν τα ευρωπαϊκά «όλε» στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός νίκησε μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο την Λανς με 2-0 χάρη στα τέρματα των δύο πιο ακριβών μετεγγραφών του, Τετέ και Πελίστρι και πέρασε στη League Phase του Conference League, ανατρέποντας την ήττα (2-1) που γνώρισε στην Γαλλία! Τεράστια η συνεισφορά του Ντραγκόφσκι, που… κατέβασε ρολά και έπιασε και πέναλτι.

Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση