Παραολυμπιακοί Αγώνες: "Χάλκινος" ο θρυλικός Πολυχρονίδης στο μπότσια BC3 - Έγραψε ιστορία με 7 μετάλλια από το 2008

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 21:43 Παραολυμπιακοί Αγώνες: "Χάλκινος" ο θρυλικός Πολυχρονίδης στο μπότσια BC3 - Έγραψε ιστορία με 7 μετάλλια από το 2008 Φωτό: Reuters

Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει κατάκτησε το χάλκινο στο ατομικό BC3, στο τάι μπρέικ, για να φτάσει τα επτά μετάλλια συνολικά σε πέντε διαδοχικούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης χάρισε στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο (2 ασημένια, 3 χάλκινα) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο "μικρός" τελικός κόντρα στον Πολωνό Ντάμιαν Ισκρίτσκι ήταν πραγματικό θρίλερ. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 4-4 για να πάει ο αγώνας στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Πολυχρονίδης με τη στήριξη της ramp operator Κατερίνας Πατρώνη ακολούθησε τρομερή τακτική για να πάρει τη νίκη με δύο μόνο βολές!

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση