Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 12:13 Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν

Ο Τούρκος φόργουορντ επιστρέφει στην Ευρώπη και τη Eurolegue από το NBA.

Την απόκτηση του Τούρκου φόργουροντ Τσεντί Οσμάν, ο οποίος αγωνιζόταν στο NBA, ανακοίνωσε μέσω story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Επειδή οι διεκδικητές στη Euroleague ενισχύθηκαν... ο Τσεντί Οσμάν είναι από σήμερα παίκτης του Παναθηναϊκού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΚΑΕ.

Ο Τούρκος διεθνής άσος αγωνίστηκε στους Καβαλίερς από το 2017 μέχρι και το 2023, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε να παίζει στους Σπερς. Η κορυφαία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ ήταν το 2017-18 στο Κλίβελαντ, τότε που είχε 13 πόντους και 4,7 ριμπάουντ.

Στην καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη είχε συνολικά 9,3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Αγωνίστηκε και στη Euroleague από το 2013 μέχρι το 2017 με την Εφές Αναντολού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση