Πειραιάς: 14χρονη τραυματίστηκε σε εμπορικό κέντρο όταν έπεσε πάνω της μέρος της οροφής – «Για δύο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 22:56 Πειραιάς: 14χρονη τραυματίστηκε σε εμπορικό κέντρο όταν έπεσε πάνω της μέρος της οροφής – «Για δύο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε»

Σοβαρά τραυματίστηκε μια 14χρονη στον Πειραιά όταν έπεσε πάνω της μέρος της οροφής εμπορικού κέντρου, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν το Σαββατοκύριακο.

Ένα μεγάλο κομμάτι plexiglass χτύπησε στον λαιμό τη 14χρονη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει το μεσημέρι του Σαββάτου (29.6.24).

«Για δύο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε, μας είπαν οι γιατροί. Το παιδί έπεσε, λιποθύμησε, σε κώμα, ήρθε το ασθενοφόρο και μετά συνήλθε», δήλωσε στο Star ο πατέρας της 14χρονης.

«Το παιδί τώρα το μεσημέρι (βγήκε από το νοσοκομείο).  Από αυτούς εκεί πέρα δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει που ήταν γιατρός του το απαγορεύανε», επισήμανε.

Φαίνεται το μεγάλο κομμάτι που εκτινάχθηκε από την οροφή και έπεσε στο κέντρο του εμπορικού κέντρου τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση. 

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή του τραυματισμού του κοριτσιού και τις σκηνές πανικού που επικράτησαν με τον κόσμο να τρέχει να κρυφτεί για να μην τραυματιστεί. 

«Είδαμε ένα τεράστιο plexiglass γύρω στα 20 με 30 τετραγωνικά μέτρα να έχει αποκολληθεί από το ταβάνι του εμπορικού κέντρου, κατέληξε πάνω σε ένα κοριτσάκι το τραυμάτισε, το χτύπησε στο κεφάλι. Το κορίτσι έπεσε κάτω λιπόθυμο, είχε σπασμούς.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

Η οικογένεια της 14χρονης θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας που διαχειρίζεται τον χώρο του εμπορικού κέντρου.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση