Χαλκιδική: Υδροσίφωνας σχηματίστηκε στην παραλία της Σάρτης προσφέροντας μοναδικές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 10:40 Χαλκιδική: Υδροσίφωνας σχηματίστηκε στην παραλία της Σάρτης προσφέροντας μοναδικές εικόνες

Η κακοκαιρία πέρα από τα πολλά προβλήματα που προκαλεί προσφέρει και εντυπωσιακές εικόνες όπως ο υδροσίφωνας που εμφανίστηκε σε Χαλκιδική.

Από τα βόρεια της Ελλάδας έχει ξεκινήσει η κακοκαιρία με τα φαινόμενα να είναι έντονα. Στην περιοχή της Χαλκιδικής η κεραυνική δραστηριότητα ήταν έντονη και το πρωί της Πέμπτης (04.07.2024), στην παραλία της Σάρτης, καταγράφηκε ένας εντυπωσιακός υδροσίφωνας.

Δέσποζε μέσα στη θάλασσα, δημιουργήθηκε ένα θέαμα πραγματικά μοναδικό και όσοι ήταν τυχεροί έσπευσαν να το καταγράψουν.

Αναλυτικά φωτογραφίες από τη σελίδα Meteology LiveCams Application στο Facebook.

Να σημειωθεί αναμένονται σήμερα βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, αλλά και έντονη κεραυνική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ηδη από την κακοκαιρία πλήττεται η Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία με τα φαινόμενα να είναι έντονα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση