Διαφωνούν 7 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με την εισήγηση Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 17:10 Διαφωνούν 7 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με την εισήγηση Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, 7 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, διαφώνησαν με την εισήγηση του Στέφανου Κασσελακη και της Γραμματέως Ράνιας Σβίγκου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ: Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλος, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννη Ραγκούσης και Ελένη Συμεωνίδου.

Τα μέλη αυτά της Πολιτικής Γραμματείας καταψηφίσαν μάλιστα και την εισήγηση για την Κεντρική Επιτροπή…

Τα στελέχη αυτά, είναι ανάμεσα στα 87 που είχαν υπογράψει την επιστολή ασκώντας έντονη κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και το λουκέτο στο καθημερινό φύλλο της Αυγής ενώ από την Πολιτική Γραμματεία λείπει ο Αλέκος Φλαμπουράρης που επίσης είχε υπογράψει το κείμενο των 87.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση