Σέρρες: Αναζωπυρώθηκε το πύρινο μέτωπο στο Αχλαδοχώρι - Μήνυμα από το 112, επιχειρούν εναέρια μέσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 09:22 Σέρρες: Αναζωπυρώθηκε το πύρινο μέτωπο στο Αχλαδοχώρι - Μήνυμα από το 112, επιχειρούν εναέρια μέσα

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην περιοχή "Σπανουβίτσα" και σε κοντινή απόσταση από το ξωκλήσι της Ανάληψης, τέσσερα χιλιόμετρα από το Αχλαδοχώρι.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο Αχλαδοχώρι Σερρών. Η φωτιά συνεχίζει να καίει για 15η συνεχόμενη ημέρα στο όρος Όρβηλος, πάνω από το Αχλαδοχώρι, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης αναζωπυρώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην περιοχή "Σπανουβίτσα" και σε κοντινή απόσταση από το ξωκλήσι της Ανάληψης, τέσσερα χιλιόμετρα από το Αχλαδοχώρι.

Τα μεσάνυχτα, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έστειλε γραπτό μήνυμα του 112 στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων, ενημερώνοντάς τους για την πυρκαγιά στο Αχλαδοχώρι.

Επί τόπου επιχειρούν, επίσης, 46 πυροσβέστες, 13 οχήματα, δύο πεζοπόρα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την ώρα δεν απειλούνται κατοικίες.

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση