Συνελήφθη 51χρονος για υπόθεση revenge porn: Την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει φωτογραφίες της, αν δεν συνευρεθούν ερωτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 13:54 Συνελήφθη 51χρονος για υπόθεση revenge porn: Την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει φωτογραφίες της, αν δεν συνευρεθούν ερωτικά

Νέα υπόθεση revenge porn εξιχνίασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θύμα μία γυναίκα που κατήγγειλε ότι 51χρονος την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει υλικό ερωτικού περιεχομένου, εάν δεν δεχόταν να συνευρεθούν ερωτικά.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 51χρονο για τη σοκαριστική υπόθεση του revenge porn, σε περιοχή της Αττικής, με την κατηγορία της εκδικητικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε μετά από την καταγγελία γυναίκας, που υποστήριξε ότι άγνωστος διαχειριστής προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απέκτησε μετά από μεταξύ τους επικοινωνία, αλλά χωρίς τη συγκατάθεσή της, υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο την απειλούσε τόσο μέσω διαδικτύου όσο και τηλεφωνικά, ότι θα μοιράσει σε τρίτους, αν δεν συνευρεθούν ερωτικά.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και διαδικτυακή έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων και κατάφερε να ταυτοποιήσει τον 51χρονο ως διαχειριστή του επίμαχου προφίλ.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, ο 51χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ετοιμαζόταν να συναντηθεί με το θύμα σε περιοχή της Αθήνας.

Από σωματική έρευνα και έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και λάπτοπ, ενώ πιστοποιήθηκε και η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο που απεικόνιζαν το θύμα σε προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση