Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής – Είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 22:53 Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής – Είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία

Έχει προσαχθεί συνολικά 6 φορές.

Για ενδοοικογενειακή βία και για κλοπές αυτοκινήτων είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου έλαβε χώρα η ανείπωτη τραγωδία με τον ακαριαίο θάνατο του 19χρονου Γιάννη.

Ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, αμέσως μετά το περιστατικό είχε τραπεί σε φυγή και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα το μεσημέρι της Τρίτης 20/08.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 21χρονος απασχολεί τις Αρχές καθώς είχε βαρύ ποινικό παρελθόν. Συγκεκριμένα, έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και για πολλές κλοπές αυτοκινήτων.

Μάλιστα, είχε συλληφθεί στο παρελθόν μετά από έκδοση εντάλματος ενώ έχει προσαχθεί συνολικά 6 φορές.

Ο νεαρός με το βαρύ ποινικό παρελθόν είχε εγκαταλείψει το Κιλκίς για την Χαλκιδική, καθώς στην πόλη που διέμενε αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση