Σαλαμίνα: Γυναίκα βούτηξε στη θάλασσα για να σωθεί από τον επίδοξο βιαστή της – Το χρονικό του τρόμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 19:09 Σαλαμίνα: Γυναίκα βούτηξε στη θάλασσα για να σωθεί από τον επίδοξο βιαστή της – Το χρονικό του τρόμου

Την τελευταία στιγμή απετράπη ο βιασμός μια 20χρονης σε παραλία της Σαλαμίνας χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ενός τοπικού επιχειρηματία που ήταν στην περιοχή. Ο Αχιλλέας περιέγραψε στην εκπομπή Live News στο MEGA το περιστατικό και πώς κατάφερε να σώσει την κοπέλα, που είναι φίλη του.

«Βρισκόταν η κοπέλα μόνη της στην παραλία, εγώ είχα 10 λεπτά που είχα φτάσει στο μαγαζί μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε είναι κάποιος εδώ που με παρενοχλεί, της λέω τι εννοείς, μου λέει με παρενοχλεί σεξουαλικά και όπως μου είπε ο ύποπτος φαινόταν επικίνδυνος. Κατευθύνθηκα, λοιπόν, προς την παραλία κατέβηκα τα σκαλιά που υπάρχουν και βλέπω μπροστά μου την κοπέλα να την κυνηγάει ο δράστης», ανέφερε.

Αναγκάστηκε να μπει στο νερό
Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας μίλησε γράφει το newsit.grγια την απεγνωσμένη προσπάθεια της γυναίκας να σωθεί από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της. «Την κυνηγούσε στην παραλία έχοντας από μένα μια απόσταση γύρω στα 30-40 μέτρα. Σε ένα σημείο η παραλία σταματάει, διότι υπάρχουν κάποια βράχια, οπότε και εκείνη αναγκάστηκε να μπει στη θάλασσα να κολυμπήσει με τον άγνωστο να την ακολουθεί μέσα στο νερό.

Με το που βλέπω ότι την πλησιάσει, αρχίζω να τραβάω βίντεο και του φωνάζω. Εκεί τρομοκρατείται αυτός, γιατί δεν περίμενε ότι εγώ θα είμαι εκεί. Όπως του φωνάζω εγώ, αυτός φοβάται, τον βγάζω έξω και συνέχισα να τραβάω βίντεο, για να πει λεπτομερώς τι έκανε από μόνος του».Δείτε το σχετικό βίντεο


«Τον χτύπησα και θα το έκανα ξανά»
Αναφορικά με τη χρήση βίας, ο Αχιλλέας είπε: Μάλιστα, τον χτύπησα και θα το έκανα ξανά, όπως πιστεύω ότι θα έκανε καθένας από εμάς, ειδικά μετά τα όσα έχουν γίνει στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Όσο για την αντίδραση του δράστη, ο Αχιλλέας είπε: «Η αντίδρασή του, όταν του έβαλα τις φωνές στην παραλία, ήταν να αρχίσει να μου λέει είναι πρώην μου, είναι πρώην μου.

Μετά έλεγε, μπερδεύτηκα δεν είναι πρώην μου, δεν θέλω να της κάνω τίποτα. Εγώ συνεχίζω να τραβάω βίντεο. Βγαίνει η κοπέλα έξω από το νερό και βγαίνει κι εκείνος. Τον πιάνω και του λέω τι είπες στην κοπέλα, είπε ότι θα τη βιάσεις, ναι είπα ότι θα την βιάσω, απαντά. Της είπες ότι κρατάς μαχαίρι, ναι το είπα. Γυρνάω στην κοπέλα, λέω κοπελιά σου είπε ότι κρατάει μαχαίρι κι ότι θα σε βιάσει; Ναι μου το είπε, απάντησε η κοπέλα και ότι της είπε ή θα με βιάσει ή θα με μαχαιρώσει».

«Έχει χαρτί σχιζοφρένειας»
Σε ερώτηση εάν γνώριζε προσωπικά τον άνδρα που αποπειράθηκε να βιάσει την γυναίκα, ο Αχιλλέας απάντησε: «Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι είναι από την Καλαμάτα, γι’ αυτό και στο βίντεο του λέω “ήρθες από την Καλαμάτα στην Σαλαμίνα για να κάνεις αυτό το πράγμα σε μια τυχαία ντόπια”;

Δεν τον ξέρω προσωπικά, όπως έμαθα από την Αστυνομία έχει χαρτί σχιζοφρένειας, νομίζω ότι έχει βγει και πρόσφατα από τη φυλακή. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Από τύχη βρέθηκα εκεί ευτυχώς για την κοπέλα ήμουν σε κοντινό σημείο».

«Το παιδί είναι σε σοκ»
Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε στο Live News, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κοπέλα μπήκε μέσα στη θάλασσα να κολυμπήσει για να σωθεί και την ακολούθησε ο δράστης. Όσον αφορά τον νεαρό που έσωσε την κόρη του είπε: «ήταν γνωστός της κόρης μου, τον πήρε τηλέφωνο και (του είπε) κάποιος με ενοχλεί εδώ στην παραλία. Διαφυγή δεν υπήρχε να φύγει γιατί ήταν από σκαλιά που κατέβηκε αυτός, ήταν εκεί τα σκαλιά που έπρεπε να ανέβει για να φύγει».

«Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε κι εμείς λίγο να το συνεφέρουμε. Μπορεί να να πνιγόταν και το παιδί μου», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση