Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αναφέρεται στην επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 12:25 Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αναφέρεται στην επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

Την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στέφανος Κασσελάκης με επιστολή που εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, το πρωί της Τρίτης (3.9.24).

Την επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία γνωστοποιείται η επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, υπογράφει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», αναφέρεται στην επιστολή.

Η επανένταξη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λίγες μέρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Πολάκης έχει αμφισβητήσει ευθέως την ηγεσία του κ. Κασσελάκη, δηλώνοντας παρών στις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε τεθεί εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, μετά από το μπούλινγκ που είχε ασκήσει στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τον περασμένο Ιούλιο.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση