Πρόβλημα με "κανονάκι" στη βόρεια Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 07:54 Πρόβλημα με "κανονάκι" στη βόρεια Λαμία

«Είναι δίπλα στα σπίτια μας. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί ώρες κοινής ησυχίας...», λέει κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.

Το λεγόμενο "κανονάκι" κρότου, το οποίο έχε τοποθετηθεί σε ένα αγρόκτημα στη βόρεια πλευρά της πόλης έχει προκαλέσει αναστάτωση στους περίοικους και ειδικότερα στους κατοίκους της οδού Αγίας Παρασκευής και κοντά σε αυτή.

Η συγκεκριμένη συσκευή τοποθετείται από παραγωγούς στις καλλιέργειες για να διώχνουν τα ζώα, κυρίως πουλιά και αγριογούρουνα, που καταστρέφουν τις σοδειές τους.

Όμως όταν είναι κοντά στον αστικό ιστό δημιουργείται πρόβλημα στις ώρες κοινής ησυχίας.

«Είναι δίπλα στα σπίτια μας. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί ώρες κοινής ησυχίας. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα και περιμένουμε να δοθεί λύση στο πρόβλημα άμεσα γιατί δεν μπορούμε να ξαπλώσουμε μια ώρα το μεσημέρι να ξεκουραστούμε...», είπε ένας από τους κατοίκους της περιοχής που μας έστειλε και το βίντεο όπου ακούγεται ο κρότος από το κανονάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση