Νηές: Από πινακίδες καλά πάμε...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 10:40 Νηές: Από πινακίδες καλά πάμε...

Οι Νηές είναι στο γειτονικό νομό Μαγνησίας και ανήκουν στο Δήμο Αλμυρού. Η παραλία τους είναι πανέμορφη και ο οικισμός έχει υπέροχα εξοχικά με φανταστική θέα.

Δυστυχώς όμως για τους λουόμενους στην παραλία δεν υπάρχει ούτε μαι χημική τουαλέτα, όπως καταγγέλλει στο LamiaReport φίλος αναγνώστης. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο Δήμος πρόσφατα τοποθέτησε πολύ ωραίες πινακίδες για υπηρεσίες που δεν παρέχει, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να ψάχνουν, αλλά να μην βρίσκουν αυτά που οι πινακίδες αναφέρουν.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Διαβάστε την καταγγελία.

«Η παραλία στις Νηές είναι ένα όμορφο μέρος με φυσικές πηγές γλυκού νερού που αναβλύζουν μέσα στη θάλασσα, με καθαρά νερά, υπεροχή θέα του βουνού που την περιβάλλει.

Δυο καντίνες εξυπηρετούν τους λουόμενους με χρήσιμη προσφορά των εργαζόμενων σε αυτές.

Ο Δήμος φρόντισε να εγκαταστήσει όμορφες ενημερωτικές πινακίδες για τις υπηρεσίες που θα έπρεπε να υπάρχουν, ξέχασε όμως να τις προσφέρει. Όχι μόνο για τα ΑΜΕΑ ΔΕΝ υπάρχει καμία υπηρεσία, αλλά ούτε ιατρικές η άλλες υπηρεσίες, με κορυφαίο να ψάχνουν οι επισκέπτες το ανύπαρκτο WC και να καταλήγουν στους θάμνους.

Επιτέλους, πόσο δύσκολο είναι για τον Δήμο να εγκαταστήσει τουλάχιστον χημικές τουαλέτες και γιατί όχι, να δείξει ελάχιστο σεβασμό στα ΑΜΕΑ που τα παραπλανεί με τις κατά τα άλλα αξιόλογης αισθητικής πινακίδες ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ».

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση