Λαμία: Ξεφόρτωσαν αδρανή υλικά στο δρόμο και για δύο εβδομάδες εξαφανίσθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 11:08 Λαμία: Ξεφόρτωσαν αδρανή υλικά στο δρόμο και για δύο εβδομάδες εξαφανίσθηκαν

Η κατάσταση δυστυχώς έχει ξεφύγει.

Τα έργα στην οδό Στουρνάρα ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου. Ο χώρος μπροστά στις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ στην Στουρνάρα έγινε εργοτάξιο για όλη την περιοχή. Το κακό είναι ότι ξεφόρτωσαν φορτηγά ολόκληρα αδρανών υλικών και από τις 12-8-24 δεν έχουν εμφανιστεί (λόγω αδειών?).

Δεν φρόντισαν όμως ούτε στοιχειωδώς να σκεπάσουν αυτά τα υλικά με νάιλον. Τα σπίτια μας και ειδικά οι βεράντες έχουν 2 χιλ σκόνη. Ρίχνουμε νερό φεύγει και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια.

Η σκόνη έχει περάσει παντού, ακόμα και στα ρούχα μας. Θα μας πληρώσουν καθαριστήρια???  Έχουν καταντήσει τον δρόμο εργοτάξιο. Έχουμε ενημερώσει τον Δήμο Λαμίας να κάνει σύσταση στον εργολάβο, αλλά φαίνεται στον Δήμο πετούν χαρταετό. Ευχαριστώ πολύ…

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση