«Έφυγε» ο Λαμιώτης γιατρός Αριστείδης (Άρης) Λέτσος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 07:53 «Έφυγε» ο Λαμιώτης γιατρός Αριστείδης (Άρης) Λέτσος

Η κηδεία του Αριστείδη (Άρη) Λέτσου έγινε το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο Λαμιώτης Αριστείδης Λέτσος, ένας διακεκριμένος επιστήμονας που είχε ειδικευτεί στην Ορθοπαιδική και την Αθλητιατρική, έχοντας κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια.

Ο Άρης Λέτσος ήταν γιος των ιδιοκτητών του παλιού Κινηματογράφου "Απόλλων" στη Λαμία, του Πέτρου και της Μαίρης Λέτσου.

Τελείωσε το Λύκειο (Μουστάκειο) Λαμίας με άριστα. Σπούδασε ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στη Μ.Βρετανία. Στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΚΑΤ εξειδικεύτηκε στην Αθλητιατρική με υποτροφία στις ΗΠΑ.

Εργάστηκε σε ιδιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών και για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία.

Ο Αριστείδης Λέτσος ήταν αδερφός του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα του Γ.Ν. Λαμίας, Σωτήρη Λέτσου και κουνιάδος της Διευθύντριας της Μικροβιολογίας του Γ.Ν. Λαμίας Όλγας Λέγγα. 

Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, ο οποίος επίσης ακολουθεί τον κλάδο της ιατρικής επιστήμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση