Αμοιβή 1.000$ σε κάποιον που θα δει και τις 10 ταινίες «Fast & Furious»- Ο λόγος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 09:55 Αμοιβή 1.000$ σε κάποιον που θα δει και τις 10 ταινίες «Fast & Furious»- Ο λόγος

Μέσα σε δύο εβδομάδες.

Οι λάτρεις των ταινιών «Fast and Furious» μπορούν να κερδίσουν 1.000 δολάρια, παρακολουθώντας και τα δέκα φιλμ της σειράς. 

Η ιστοσελίδα FinanceBuzz- που προσφέρει οικονομικές συμβουλές- ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα δει όλες τις ταινίες «Fast and Furious», ενώ παράλληλα θα κρατά σημειώσεις για τα ατυχήματα με αυτοκίνητα στις σκηνές τους. 

Όλη η σειρά των ταινιών- η πρώτη κυκλοφόρησε το 2001 και η δέκατη βγαίνει στους κινηματογράφους αυτό τον μήνα- ξεπερνά τις 20 ώρες, ενώ ο άνθρωπος που θα επιλέξει το FinanceBuzz θα πρέπει να τις δει σε δύο εβδομάδες. 

Η αποστολή του θα είναι να καταγράψει τα ατυχήματα στις ταινίες, την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν όπως και τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε αυτά. Επίσης, η ιστοσελίδα θέλει να ξέρει αν τα ατυχήματα αυξήθηκαν ή μειώθηκαν με την πάροδο των ετών στις ταινίες «Fast and Furious». Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα θα υπολογίσει τον ασφαλιστικό αντίκτυπο από τη ριψοκίνδυνη οδήγηση στη συγκεκριμένη σειρά ταινιών. 

Πέρα από την αμοιβή των 1.000 δολαρίων, θα δοθούν άλλα 100 δολ. σε αυτόν που θα αναλάβει αυτή τη δουλειά, για να καλύψει το όποιο κόστος για υπηρεσίες streaming, εισιτήρια κινηματογράφου και σνακ. 

Το κακό για τους φαν του «Fast and Furious» στην Ελλάδα πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζουν στις ΗΠΑ και να έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια.

Πηγή: FinanceBuzz

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση