Βίντεο: Τρόμος για ζευγάρι που βγήκε για ψάρεμα – Τεράστιοι καρχαρίες περικύκλωσαν το σκάφος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 13:10 Βίντεο: Τρόμος για ζευγάρι που βγήκε για ψάρεμα – Τεράστιοι καρχαρίες περικύκλωσαν το σκάφος

Τρόμος για ένα ζευγάρι που είχε βγει για ψάρεμα, καθώς ξαφνικά είδε πέντε τεράστιους καρχαρίες να περικυκλώνουν το σκάφος τους. Όλοι ήταν μεγαλύτεροι από το ίδιο το σκάφος.

Ο Perry και η Carmel Long είχαν πάει για ψάρεμα αστακών ανοιχτά της Μασαχουσέτης.

Έπλεαν με το σκάφος τους μήκους 5,5 μέτρων κοντά στο Γουέστπορτ, όταν είδαν έναν καρχαρία 7,5-8 μέτρων να παραμονεύει κάτω από την επιφάνεια του νερού και άρχισαν να τον βιντεοσκοπούν συζητώντας αν μπορεί να είναι φάλαινα.

«Ω Θεέ μου, αυτό είναι ένας γ@@@@@@ς καρχαρίας!» ακούγεται να φωνάζει η Carmel Long, καθώς το πτερύγιο του καρχαρία πετάγεται έξω από το νερό.

Πέντε ακόμη από τους πελώριους καρχαρίες – όλοι περίπου στο ίδιο μέγεθος – εμφανίστηκαν κοντά στο σκάφος και παρέμειναν εκεί για περίπου 20 λεπτά, όπως είπαν στο The Patriot Ledger.

«Απλώς κολυμπούσαν γύρω μας. Ήταν ελάχιστα εκατοστά μακριά από το σκάφος μας», είπε ο Perry Long, προσθέτοντας ότι πιθανότατα ήταν φυτοφάγοι καρχαρίες.

«Έχουμε άδεια για 10 κιούρτους, οπότε η οικογένειά μου και εγώ εδώ και χρόνια τους βάζουμε στην αρχή της θερινής περιόδου και βγαίνουμε κάθε 3 με 5 ημέρες για να ελέγξουμε αν υπάρχουν αστακοί μέσα», είπε ο Perry Long στην εφημερίδα.

«Έχουμε δει μερικούς μικρότερους καρχαρίες όλα αυτά τα χρόνια πιο έξω, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε κάτι τέτοιο», είπε.

Οι καρχαρίες, που μπορούν να ξεπερνούν τα 12 μέτρα σε μήκος, τρέφονται αποκλειστικά με ζωοπλαγκτόν.

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση