Αρχίζει σήμερα η δίκη του Άλεκ Μπάλντουιν – Σκότωσε κινηματογραφίστρια σε γυρίσματα ταινίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 09:57 Αρχίζει σήμερα η δίκη του Άλεκ Μπάλντουιν – Σκότωσε κινηματογραφίστρια σε γυρίσματα ταινίας

Τον τραγικό θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς τον Οκτώβριο 2021, θα «αναβιώσει» σήμερα (09.07.2024) το Δικαστήριο του Νέου Μεξικού στη Σάντα Φε, με τον αστέρα του Χόλιγουντ Άλεκ Μπάλντουιν να βρίσκεται στη θέση του κατηγορουμένου.

Το σοκαριστικό επεισόδιο που άφησε με το στόμα ανοιχτό όλον τον πλανήτη, έγινε πριν από τρία χρόνια στο Νέο Μεξικό, όταν το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν που χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα της ταινίας Rust, εκπυρσοκρότησε και χτύπησε στο στήθος θανάσιμα την 42χρονη γυναίκα και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Ο Μπαλντουίν από τη πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος και κατέθεσε πως δεν ήξερε ότι το όπλο του είχε μέσα αληθινή σφαίρα.

Οι ένορκοι παρέπεμψαν τον ηθοποιό για δεύτερη φορά για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς. Ο Άλεκ Μπάλντουιν αρχικά είχε κατηγορηθεί για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας εξ αμελείας στις 31 Ιανουαρίου 2023 αν και αποσύρθηκαν τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου.

Γεννημένος ως Alexander Rae Baldwin, ο 66χρονος ηθοποιός έχει άλλα τρία αδέλφια τα οποία και αυτά ασχολήθηκαν με την ηθοποιία.

Μετά από αρκετές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές, όπως η αμερικάνικη σαπουνόπερα «Knots Landing», αποδείχθηκε μεγάλο ταλέντο του κινηματογράφου στη δεκαετία του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, παίζοντας σε ταινίες όπως «Beetlejuice», «The Hunt For Red October», «Glengarry Glen Ross» και «A Streetcar Named Desire».

Είναι παντρεμένος με την Hilaria από το 2012 ενώ μαζί έχουν αποκτήσει 7 μικρά παιδιά. Έχει επίσης ακόμα μία μεγαλύτερη κόρη την Ireland Baldwin που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του  Kim Basinger.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση