Και ιπτάμενα ταξί στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Δόθηκε άδεια για πλωτή εξέδρα στο Σηκουάνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 10:56 Και ιπτάμενα ταξί στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Δόθηκε άδεια για πλωτή εξέδρα στο Σηκουάνα

Η δημιουργία μιας πλωτής εξέδρας, η οποία θα επιτρέψει την απογείωση και την προσγείωση ιπτάμενων ταξί στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, επιτράπηκε σήμερα με κυβερνητική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Η εξέδρα για τα ιπτάμενα ταξί θα τοποθετηθεί στο Σηκουάνα και «η εκμετάλλευσή της θα μπορεί να συνεχιστεί το αργότερο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024», διευκρινίζεται στην απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης, το πράσινο φως της οποίας για το πείραμα αυτό αναμενόταν εδώ και μήνες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 26 Ιουλίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση