Ο Ζιώγαλας αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά»: «Δεν την είδα ποτέ ξανά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 10:01 Ο Ζιώγαλας αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά»: «Δεν την είδα ποτέ ξανά»

Πώς εμπνεύστηκε το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά» αποκάλυψε ο τραγουδοποιός Νίκος Ζιώγαλας.

Ο Νίκος Ζιώγαλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γκαράζ» του Action 24 και αποκάλυψε την ιστορία ενός τραγουδιού που έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

O τραγουδιστής και συνθέτης είπε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά».

«Όλα συνέβησαν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι»

«Όλα συνέβησαν στο μπαρ στο Κολωνάκι, στο "Λούκι" που ήταν από τα πρώτα μπαρ της εποχής, που το είχε ο ηθοποιός Αλέξης Γκόλφης, που έπαιζε στο "ο Χριστός ξανασταυρώνεται", από εκεί ξεκίνησε αυτό το μπαρ και δούλευα μπάρμαν. Εκεί δούλευε και μια κοπέλα, μια γκαρσόνα. Αυτή η κοπέλα δεν ξέρω πώς ήρθε εκεί και ούτε κατάλαβα και πώς έφυγε, κάθισε περίπου 2-3 μήνες. Εγώ εντωμεταξύ νόμιζα ότι μάλλον με θέλει, το τσέκαρα, δεν βιάστηκα ποτέ δεν ήμουν βιαστικός για να εκφράσω κάτι, γιατί φοβόμουν. Μετά από 40 ημέρες είπα το έχω, ρίχνω και δύο σφηνάκια, τη σταματάω στο μαγαζί και της λέω "ρε συ ξέρεις κάτι είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου". Αυτή οπισθοχωρεί έκπληκτη και μου λέει "σοβαρά; να το συζητήσουμε;"», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας, την έφαγα κανονικά σου λέω, κατάλαβα πάρα πολύ καλά την απάντηση και περίμενα να τελειώσει η βραδιά και πάω σπίτι. Και πάω στο σπίτι και να είναι καλά η κοπέλα αυτή, την ευγνωμονώ πάντα, δεν την ξαναείδα ποτέ, δεν ξέρει ότι έγραψα γι' αυτήν αυτό το τραγούδι. Όπως ήρθε στο μαγαζί, έτσι εξαφανίστηκε και την ευγνωμονώ γιατί το ίδιο βράδυ πήγα στο σπίτι κι έγραψα το "σαν σταρ του σινεμά" και ηρέμησα», κατέληξε ο τραγουδιστής.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση