ΠΑΣ Λαμία: Μία ακόμη φιλική «τεσσάρα» στην Ολλανδία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 20:06 ΠΑΣ Λαμία: Μία ακόμη φιλική «τεσσάρα» στην Ολλανδία

Δέχτηκε πάλι γρήγορα γκολ…

Προβλημάτισε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία δεχόμενη μία ακόμη «τεσσάρα» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με αντίπαλο αυτή τη φορά την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Όπως και με την Γκρόνιγκεν δέχτηκε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό κυνηγώντας το σκορ από πολύ νωρίς.

Αν και ο Βλαχομήτρος απάντησε πολύ νωρίς στο 8’ (1-1) η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά. Δύο ακόμη γκολ στο 17’ και 43’ έκλεισαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 3-1.

Με το καλημέρα στην επανάληψη οι Ολλανδοί έκαναν το 4-1 στο 47’ και έβαλαν τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο για κάτι καλύτερο από πλευράς Φθιωτών.

Οι πολλές αλλαγές στο β’ μέρος δεν επέτρεψε στο παιχνίδι να βρει ρυθμό και «εύκολα» το ματς κύλησε μέχρι το φινάλε με σκορ 4-1.

ΠΑΣ Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Kostic (70’ Σουρδής), Σαραμαντάς (46’ Κορνέζος), Andrade (70’ Μαργαρίτης), Γυφτομήτρος (46’ Τεραζίου), Sandberg (46’ Ντεντάκης), Γιαννούτσος (70’ Νικολόπουλος), Nunez (70’ Δοϊρανλής), Mekic (70’ Τσιάκας), Αθανασακόπουλος (70’ Καψάλης), Βλαχομήτρος (70’ Σιμόνι), Furtado (70’ Lake)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση