Θέσεις εργασίας σε Δήμους της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 10:03 Θέσεις εργασίας σε Δήμους της Φθιώτιδας

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα και ειδικότερα:

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (κωδ. 100), 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (κωδ. 101) και 1 ΔΕ Οδηγών με διάρκεια σύμβασης 8 μηνών.

Περισσότερα δείτε ΕΔΩ.

Ο Δήμος Στυλίδας ανακοίνωσε την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα παρέχει συμβουλευτικό έργο και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, σε θέματα αρχιτεκτονικών μελετών κτιριακών έργων και αποκατάστασης, μελετών εφαρμογής αναπλάσεων κοινοχρήστων χώρων, μελετών και σχεδιασμού παιδικών χαρών, εκπόνηση μελετών, υποβολή προτάσεων και σύνταξη εκθέσεων.

Δείτε ΕΔΩ.

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και βαίνει προς ανακοίνωση η πρόσληψη ενός ατόμου (1), με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου μέγιστης διάρκειας οκτώ (8) μηνών με κάλυψη δαπάνης από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, με την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών.

Δείτε το απόσπασμα της απόφασης ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση