Λαμία: Έκλεψε τσαντάκι από αυτοκίνητο κι ξεκίνησε τις αγορές με την κάρτα που βρήκε μέσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 07:34 Λαμία: Έκλεψε τσαντάκι από αυτοκίνητο κι ξεκίνησε τις αγορές με την κάρτα που βρήκε μέσα

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου…

Πέντε ανέπαφες συναλλαγές πρόλαβε να κάνει με κλεμμένη κάρτα νεαρός Ρομά που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, το απόγευμα της Πέμπτης (21/6) και μέσα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, το μεσημέρι της προηγούμενης είχε αρπάξει μέσα από αυτοκίνητο ένα τσαντάκι το οποίο εκτός από χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα του παθόντος, περιείχε και τραπεζικές κάρτες.

Με μία εξ αυτών πραγματοποίησε συνολικά πέντε συναλλαγές σε κατάστημα πρατηρίου υγρών καυσίμων της πόλης πριν συλληφθεί.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για διάπραξη κλοπής και απάτης, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση