«Πανικός» στα λιμάνια της Γλύφας και της Αρκίτσας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 11:56 «Πανικός» στα λιμάνια της Γλύφας και της Αρκίτσας (ΦΩΤΟ)

Ουρές χιλιομέτρων για μια θέση που οδηγεί στη Βόρεια Εύβοια. Μεγάλη πληρότητα και στη Γλύφα και τεράστια επισκεψιμότητα στους παραθαλάσσιους προορισμούς της Φθιώτιδας…

Κορυφώνεται η έξοδος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και από νωρίς το πρωί τα πλοία από Γλύφα για Αγιόκαμπο και από Αρκίτσα για Αιδηψό, φεύγουν με 100% πληρότητα, ενώ τα αυτοκίνητα δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων.

Η κίνηση στη Γλύφα κορυφώθηκε στο πρωινό δρομολόγιο των 11:00’ με το «Αίολος» να έχει τη δυνατότητα να επιβιβάσει 587 άτομα και 140 οχήματα, αριθμός πολύ μικρός για αυτό στις 11:30’ επιστρατεύτηκε και το «Μιχαλάκης».

Η ουρά από αυτοκίνητα στη Γλύφα ξεκινούσε από την είσοδο του χωριού στο Νεκροταφείο και έφτανε μέχρι το λιμάνι!

Σύμφωνα με κατοίκους της Κοινότητας η κίνηση είναι πολλή μεγάλη, όπως και η πληρότητα στα καταλύματα που δεν αποκλείεται να αγγίζει το 100% για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Όσο για την κίνηση προς Βόρεια Εύβοια, οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Το ίδιο εντυπωσιακή είναι η κίνηση και στο λιμάνι της Αρκίτσας όπου τα δρομολόγια είναι κάθε ώρα (μετά το πρωινό στις 07:00’) από τις 09:00’ έως τις 20:00’ το βράδυ. Την Κυριακή είναι κάθε ώρα από τις 09:00’ έως τις 21:00’ χωρίς να έχει δρομολόγιο στις 18:00’ και στις 20:00’.

Το αδιαχώρητο να σημειώσουμε ότι παρατηρείται στις παραλίες της Φθιώτιδας, τόσο σε αυτές που έχουν κερδίσει γαλάζιες σημαίες, όσο και στις υπόλοιπες, που επίσης πιστοποιήθηκαν από την Περιφέρεια ως κατάλληλες για κολύμβηση.

Οι φωτογραφίες είναι από το λιμάνι της Γλύφας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση