«Βουτιά θανάτου» από πεζογέφυρα στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 09:43 «Βουτιά θανάτου» από πεζογέφυρα στο Βόλο

Ανάστατος ο Βόλος από τον θάνατο άντρα που βρέθηκε στο κενό από μεταλλική πεζογέφυρα στη Νέα Ιωνία. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Ακαριαίος ο θάνατος του ηλικιωμένου, που το πρωί βρέθηκε στο κενό, από μεταλλική πεζογέφυρα. Ο Βόλος περιμένει τις επίσημες απαντήσεις τόσο για τα αίτια της τραγωδίας, όσο και για την ταυτότητα του θύματος. Τα πρώτα στοιχεία και οι μαρτυρίες πάντως, κάνουν τις Αρχές να εστιάσουν στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Η εγκληματική ενέργεια έχει απομακρυνθεί και πλέον θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για δυστύχημα.

Η Αστυνομία ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι μεταξύ 06:30 και 07:00 το πρωί, ο άνδρας έπεσε από πεζογέφυρα στην οδό Βυζαντίου, στη Νέα Ιωνία και ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό του και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ συγκεντρώθηκαν περίοικοι που αντιλήφθηκαν την τραγική κατάληψη της πτώσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση