Αύριο η μεγάλη σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 14:15 Αύριο η μεγάλη σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ

Στο γήπεδο μπάσκετ Οικισμού Λάρυμνας…

Σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024, στις 20.30 μμ στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού ΛΑΡΚΟ, προκειμένου να οργανωθούν οι δράσεις απέναντι «στο νομοσχέδιο έκτρωμα και στην αδίστακτη και επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης».

Για τη σύσκεψη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, θα βάλει λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 18:30’ το απόγευμα από την οδό Στουρνάρα (στο πάρκινγκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη).

Απαιτούν και προετοιμάζουν τον αγώνα τους για να:

 Μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ. Απαιτούμε την συντήρηση, τον εκσυγχρονισμό και την επαναλειτουργία της.

 Μην απολυθούν οι εργαζόμενοι. Με χρήματα που έχει η ΛΑΡΚΟ στα ταμεία της και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό που θα χρηματοδοτήσει τα προγράμματα ανεργίας, να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των κατοίκων της περιοχής με ανανέωση των συμβάσεων εργασίας όλων των εργαζομένων μέχρι την μεταβίβαση στον νέο ιδιοκτήτη.

 Να μην ερημώσουν τα χωριά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση