Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες των Διοικητών - Υποδιοικητών των ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 16:14 Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες των Διοικητών - Υποδιοικητών των ΥΠΕ

Καμία αλλαγή στην 1η τετράδα για την 5η ΥΠΕ…

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι επιλογές των Διοικητών - Υποδιοικητών των εφτά ΥΠΕ της χώρας, μετά την ανακοίνωση από τον ΑΣΕΠ, των οριστικών πινάκων όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων κατά των προσωρινών.

Στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας δεν είχαμε καμία αλλαγή στην 1η τετράδα όπου βρίσκεται και ο νυν Υπεάρχης Φώτης Σερέτης, ο οποίος μαζί με άλλα έξι άτομα σύμφωνα με τη διαδικασία θα συμμετάσχει στην τελική συνέντευξη που θα κρίνει την επιλογή (σε κάθε ΥΠΕ θα δώσουν συνέντευξη οι εφτά πρώτοι).

Να σημειώσουμε ότι στην 5η θέση βρίσκεται πλέον η νυν Διοικήτρια του ΓΝ Καρδίτσας Μαίρη Κουτσιούμπα, η οποία στους προσωρινούς πίνακες ήταν 12η με 100 μόρια λιγότερα, ρίχνοντας έτσι μια θέση (από την 6η στην 7η) τον νυν Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Γιώργο Καραβάνα.

Ειδικότερα οι εφτά υποψήφιοι που περνούν στην τελική φάση επιλογής είναι οι παρακάτω:

1. ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ...1528,91

2. ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ...1482,19

3. ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ...1459,44

4. ΣΕΡΕΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (ΜΙΧΑΗΛ) ...1442,24

5. ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΜΑΙΡΗ (ΧΡΗΣΤΟΣ) ...1364,95

6. ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΙΩΑΝΝΗΣ) ...1353,68

7. ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ...1343,16

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση