Έσπασαν με πέτρα την είσοδο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 08:01 Έσπασαν με πέτρα την είσοδο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι άγνωστοι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι στην καρδιά της πόλης απέναντι από το «φυλασσόμενο» Δικαστικό Μέγαρο…

Θύμα επίθεσης αγνώστων έπεσε το κτίριο στο 2ο όροφο του οποίου στεγάζεται το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας στην οδό Καποδιστρίου 5, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης (3/7) οι πρώτοι επισκέπτες του κτιρίου, ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη τρύπα στη τζαμαρία και εντός του κτιρίου, ήταν διάσπαρτα γυαλιά καθώς και μια πέτρα που φαίνεται ότι είχε κάνει τη ζημιά.

Επίσης οι ένοικοι του κτιρίου παρατήρησαν πρόβλημα στην εξωτερική κλειδαριά, καθώς δεν αποκλείεται, οι άγνωστοι δράστες να προσπάθησαν να την παραβιάσουν.

Στο ίδιο κτίριο να σημειώσουμε ότι στεγάζονται, στον τελευταίο όροφο τα γραφεία του ΚΚΕ και στον 1ο όροφο τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, καθώς και πολλά ακόμη γραφεία δικηγόρων κι άλλων επαγγελματιών. Στην κάμερα του LamiaReport για το συμβάν μίλησε ο Πρόεδρος του ΔΣΛ Θανάσης Μακρυγιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διευθύνουσα Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λαμίας και φυσικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που διεξάγει και τη σχετική έρευνα.

Δεν μπορούμε να μην σταθούμε στο γεγονός ότι οι δράστες «χτύπησαν» ανενόχλητοι στην καρδιά της πόλης της Λαμίας και μάλιστα απέναντι από ένα κτίριο που φυλάσσεται σχεδόν επί 24ωρου βάσης. Τονίζεται βέβαια το σχεδόν, καθώς έχουμε αναφερθεί στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού - που το καλοκαίρι γίνεται μεγαλύτερη - εξαιτίας της Αθηνοκεντρικής πολιτικής που εφαρμόζει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Με λίγα λόγια οι αστυνομικοί δε φτάνουν για να καλύψουν ούτε τη Λαμία και τα κέντρα απονομής της δικαιοσύνης, πόσο μάλλον τα χωριά μας και τους απλούς πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση