Γιαννίτσης ΑΕ: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τις κυρώσεις του ΟΠΕΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 08:10 Γιαννίτσης ΑΕ: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τις κυρώσεις του ΟΠΕΚΑ

Η ανακοίνωση της εταιρίας…

Απάντηση μέσω των αρμόδιων οργάνων και της δικαιοσύνης, θα δώσει η «Γιαννίτσης Logistics AE» στην ανακοίνωση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), που αναφέρει βαρύ πρόστιμο και έκπτωση της Λαμιώτικης εταιρίας από το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων.

Αυτό αναφέρει σε δική της ανακοίνωση η εταιρία, σημειώνοντας ότι θέλει να διαφυλάξει τη φήμη της και να ακυρώσει την απόφαση επιβολής κυρώσεων σε βάρος της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Γιαννίτσης Logistics AE»:

«Την απάντηση στην Ανακοίνωση που εξέδωσε, σήμερα 19/07/2024, το Γραφείο Τύπου του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), με την οποία γνωστοποιείται ότι ο ΟΠΕΚΑ  αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Εταιρείας μας, για το ζήτημα των διατροφικών διαταραχών που προέκυψαν σε μαθητές σε δημοτικά σχολεία της Λαμίας, χωρίς μάλιστα η εν λόγω απόφαση του ΟΠΕΚΑ να έχει καταστεί απρόσβλητη από ένδικα μέσα και η οποία προσβάλλει βάναυσα τη φήμη και το κύρος της Εταιρείας μας, θα δώσουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη, όπου και η Εταιρεία μας θα προσφύγει, προς υποστήριξη της φήμης της και προς απόδειξη των ισχυρισμών της με σκοπό την ακύρωση της απόφασης επιβολής κυρώσεων σε βάρος της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση