Λαμία: Πλαγιομετωπική σύγκρουση στη γέφυρα Κωσταλεξίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 08:25 Λαμία: Πλαγιομετωπική σύγκρουση στη γέφυρα Κωσταλεξίου (ΦΩΤΟ)

Δημιουργήθηκε ουρά από αυτοκίνητα…

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:30’ το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο Λαμίας - Κομποτάδες λίγο μετά την καινούρια γέφυρα στη διασταύρωση Κωσταλεξίου.

Στο σημείο που υπάρχει ελαφρά στροφή, τα δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα και το άλλο να βγει εκτός δρόμου.

Από τη σύγκρουση η οδηγός του ενός οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο έτερος οδηγός, που είναι αλλοδαπός, κατελήφθη να οδηγεί με το αλκοόλ σε gr/lt εκπνεόμενου αέρα πάνω από το όριο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα ο δρόμος μπλόκαρε από τα αυτοκίνητα και χρειάστηκε η συνεργασία πληρωμάτων της Τροχαίας Λαμίας και της Άμεσης Δράσης για να εξυπηρετηθούν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση