Συλλυπητήριος επιστολή του Φώτη Σερέτη για την απώλεια της Θάνιας Αγγελοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 18:35 Συλλυπητήριος επιστολή του Φώτη Σερέτη για την απώλεια της Θάνιας Αγγελοπούλου

Διαβάστε τη συλλυπητήριον επιστολή του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ο οποίος παλαιότερα διετέλεσε Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, για τον αδόκητο χαμό της Οδοντιάτρου Θάνιας Αγγελοπούλου.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα τον πρόωρο θάνατο της αγαπημένης συναδέλφου Οδοντιάτρου Διευθύντριας του Οδοντιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας  Θάνιας Αγγελοπούλου.

Η Θάνια εξαιρετική ως συνάδελφος και ως άνθρωπος διακρίθηκε για το ήθος της ασκώντας το επάγγελμα της Οδοντιάτρου ευσυνείδητα προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους ασθενείς της.

Η απώλειά της είναι σημαντική τόσο για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όσο και για την οικογένεια  των Οδοντιάτρων.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Φώτης Σερέτης

Πρώην Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας – Διοικητής 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση