Το πανηγύρι παραλίγο να καταλήξει σε δράμα - 61χρονος μαχαίρωσε 47χρονο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 07:46 Το πανηγύρι παραλίγο να καταλήξει σε δράμα - 61χρονος μαχαίρωσε 47χρονο

Το χρονικό της παρεξήγησης…

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 9:00’, στο πανηγύρι του Μαραθιά Φωκίδας, όταν ένας 61χρονος Έλληνας μαχαίρωσε έναν 47χρονο αλλοδαπό από άλλη παρέα!

Σύμφωνα με μαρτυρίες προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο που κατέληξε σε συμπλοκή και πάνω στον καυγά ο 61χρονος φέρεται να χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος τον 47χρονο.

Αμφότεροι κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, καθώς εκτός από τον τραυματισμό του 47χρονου, είχαμε και επεισόδιο δυσφορίας του 61χρονου. Μάλιστα ο τελευταίος διακομίστηκε προληπτικά και στο Νοσοκομείο Πατρών από όπου εξήλθε και κρατήθηκε στην Αστυνομία.

Οι δύο άνδρες αλληλομηνύθηκαν καθώς ο 61χρονος υποστήριξε ότι ο 47χρονος του επιτέθηκε. Το επεισόδιο, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να ξεκίνησε από παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών όταν ο 47χρονος παρενόχλησε την κόρη του 61χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση