Γέμισε νεκρά ψάρια ο Παγασητικός - Τα μαζεύουν με την απόχη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 14:04 Γέμισε νεκρά ψάρια ο Παγασητικός - Τα μαζεύουν με την απόχη

Τι συνέβη…

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται κυρίως για ψάρια του γλυκού νερού από την ανοικτή σήραγγα της Κάρλας, που πεθαίνουν μόλις περάσουν στη θάλασσα, ωστόσο προβληματίζει το γεγονός ότι αυτή τη φορά εντοπίσθηκαν νεκρά και θαλασσινά ψάρια.

Τα gegonota.news, ανάφερουν επίσης ότι μετά την παραλία του Βόλου, νεκρά ψάρια άρχισαν να ξεβράζονται από την θάλασσα και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως στον Άναυρο, τις Αλυκές και τη Νέα Αγχίαλο, ενώ χιλιάδες είναι αυτά που επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό.

Το λιμάνι του Βόλου γέμισε νεκρά ψάρια και, εκτός από το αποκρουστικό θέαμα, η δυσοσμία ήταν ανυπόφορη.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, συνεργεία του Δήμου έπιασαν δουλειά προκειμένου να απομακρύνουν τα νεκρά ψάρια από την θάλασσα.

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα τραβούσαν με την απόχη τα ψάρια, τα οποία συγκέντρωναν σε μαύρες σακούλες και τα φόρτωναν σε απορριμματοφόρα.

Δείτε και βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση