Ευεργετική βροχούλα, δρόσισε λίγο τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 18:09 Ευεργετική βροχούλα, δρόσισε λίγο τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

18 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 37…

Άστατος μπορεί να χαρακτηριστεί ο καιρός τις τελευταίες ώρες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που εξακολουθούν να καταγράφονται.

Η Λαμία ήταν η μοναδική περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που οι σταθμοί του meteo.gr κατέγραψαν βροχή, μέχρι τις 17:30’ το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου.

Μάλιστα γύρω στις 17:20’ ξέσπασε μια δυνατή μπόρα που κράτησε μερικά λεπτά ήταν ικανή όμως να δροσίσει την ατμόσφαιρα.

Δείτε και ένα πίνακα από το meteo:

Είχε βρέξει όμως και νωρίτερα στη Φθιωτική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στις 13:40’ το μεσημέρι ανακόπτοντας την πορεία προς τα πάνω της θερμοκρασίας που περιορίστηκε στους 33.6ο C.

Δεν έλειψαν πάντως οι υψηλές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη χώρα, με 18 σταθμούς να καταγράφουν πάνω από 37 βαθμούς και ένας αυτός στην Πρέβεζα να καταγράφει άνω των 38 (38.3ο). Η υψηλότερη πάντως θερμοκρασία στη Φθιώτιδα και τη Στερεά ήταν αυτή που καταγράφηκε στην Αγία τριάδα Μώλου ίση με 36.1ο.

Δείτε κι ένα βίντεο από τις δύο μπόρες που σημειώθηκαν με ήλιο στη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση