Λαμία: Τροχαίο μπροστά στον Άγιο Φανούριο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 08:53 Λαμία: Τροχαίο μπροστά στον Άγιο Φανούριο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός…

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φανουρίου στο φερώνυμο Ιερό Ναό στην οδό Παπαποστόλου στην ανατολική έξοδο της Λαμίας.

Όπως κάθε χρόνο η Τροχαία Λαμίας, εφάρμοσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα τη μονοδρόμηση της οδού που κινείται μόνο προς την έξοδο, ενώ όσοι εισέρχονται στην πόλη κινούνται μέσω της οδού Αρκαδίου.

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όπως το ασυνήθιστο τροχαίο που καταγράφηκε στις 09:40’ το πρωί ανήμερα της γιορτής του Αγίου (27/8) έξω από τον Ιερό Ναό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γυναίκα που κινήθηκε βιαστικά για να διασχίσει την οδό, βρήκε πάνω σε διερχόμενο μηχανάκι, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο οδόστρωμα τόσο εκείνη όσο και ο ντελιβεράς που δεν είχε ταχύτητα.

Δεύτε βίντεο:

Ευτυχώς τόσο ο δικυκλιστής, όσο και η γυναίκα τη γλύτωσαν με γρατσουνιές αντίστοιχα στο πόδι και στο χέρι.

Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που δε χρειάστηκε να διακομίσει κανέναν από τους δύο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Δημιουργήθηκε πάντως κάποια αναστάτωση, καθώς υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε να ανάψει ένα κεράκι στον Άγιο Φανούριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση