Joe Lynn Turner: Μια μοναδική βραδιά στο Φεστιβάλ Οίτης: ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 12:12 Joe Lynn Turner: Μια μοναδική βραδιά στο Φεστιβάλ Οίτης: ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Θρύλος του ΡΟΚ στη Χώρα: Είδαμε τον Joe Lynn Turner

Εδώ και λίγες ο θρύλος της ροκ μουσικής σκηνής Joe Lynn Turner ολοκλήρωσε στην Ελλάδα μας το γύρισμα βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του που θα διαφημίσει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια και της στενής φιλίας του με τον Γιώργο Γάκη, ο τραγουδιστής των Deep Purple και Rainbow βρέθηκε στη δική μας «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης για ένα ατμοσφαιρικό ακουστικό Live!!!

Η επιλογή του  χώρου ιδανική μιας και  δεν σε «ενοχλούσε» τίποτα, παρά μόνο οι τραγουδιστές και τα αστέρια!!! Τα τραγούδια που ακούστηκαν, επιλεγμένα ένα ένα και σε εκτελέσεις μοναδικές!!! Όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος ο Turner «περάσαμε όλοι υπέροχα»…Οι περισσότεροι από εμάς «παλιοί» κλασσικοί ροκάδες που με τον Turner και τον Γάκη θυμηθήκαμε την εφηβεία μας!

Τη βραδιά άνοιξαν οι Method3 με τον Μπάμπη να μας προδιαθέτει για το τι θα ακολουθούσε. Αλλωστε όπως είπε και ο ίδιος: «Σήμερα για εμένα είναι η μεγαλύτερη μουσική βραδιά στη Λαμία ever” και καταχειροκροτήθηκε!

Ακολούθησε ο μοναδικός Γιώργος Γάκης με την επιβλητική του φωνή, μετέτρεψε σε μια παρέα, όλους τους παρευρισκόμενους! Χαριτολογώντας μιμήθηκε και γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Βασίλη Παπακωσταντίνου κ.ά

Λίγο μετά τις 11 έφτασε στα Λελέικα και ο Turner! Στο ωραίο κλίμα που υπήρχε προστέθηκε και ο Ζωντανός θρύλος που ξεσήκωσε τους πάντες και τραγουδήσαμε μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του από Deep Purple και Rainbow!!!

Μια μεγάλη βραδιά για το Φεστιβάλ Οίτης και τους φίλους του ροκ!

 

Επόμενο προγραμματισμένο Live είναι αυτό του Μαραβέγια στις 13 Ιουλίου 2016…ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση