Παντρεύεστε? Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε ένα υπέροχο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό για εσάς και την παρέα σας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 08:06 Παντρεύεστε? Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε ένα υπέροχο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό για εσάς και την παρέα σας!

Μια προσφορά από το "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη" για την εμπιστοσύνη σας και την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα από 20 χρόνια τώρα, στο "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη", μετράμε στιγμές ευτυχίας νεόνυμφων, που εμπιστεύονται τις βέρες τους στο κοσμηματοπωλείο μας.

Για το λόγο αυτό υποδεχόμαστε το 2017, με έναν φρέσκο διαγωνισμό, για εσάς που ετοιμάζεστε για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Έτσι λοιπόν με κάθε αγορά μονόπετρου ή βέρες γάμου από το "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη", μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για τρία 3ήμερα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό για εσάς και την παρέα σας.

Τρία τυχερά ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα 3ήμερο ταξίδι στις Σποράδες με ιστιοπλοϊκό (έως 6 άτομα). Μια απολαυστική εξερεύνηση με ιστιοπλοϊκό σε παραμυθένια νησάκια, πρώην λημέρια πειρατών, με πευκόφυτα λιμανάκια, πεντακάθαρα νερά και εναλλαγές μεταξύ απαλού γαλάζιου έως το βαθύ μπλε.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τα μέσα Ιουνίου. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 19 Ιουνίου στο "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη".

Σας περιμένουμε και φέτος στο "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη", στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή, για να ανακαλύψετε την μοναδική μας συλλογή σε βέρες και να ενημερωθείτε για αυτό το ξεχωριστό δώρο.

Μπορείτε να βρείτε μέρος της συλλογής σε μονόπετρα με μπριγιάν (από 400€) και βέρες γάμου (από 250€ το ζευγαρι) στην ιστοσελίδα μας www.kousvelaris.gr.

Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη
Ροζάκη Αγγελή 9 Λαμία, τηλέφωνο επικοινωνίας 22310 33581
web: www.kousvelaris.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση