Euro 2024: Το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ απέναντι στην Γαλλία καλύτερο στη διοργάνωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 19:10 Euro 2024: Το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ απέναντι στην Γαλλία καλύτερο στη διοργάνωση

Το υπέροχο γκολ του Λαμίν Γιαμάλ απέναντι στην Γαλλία ψηφίστηκε το κορυφαίο για το Euro 2024, όπως έγινε γνωστό από την UEFA.

Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε το ομορφότερο γκολ του Euro 2024, με το τρομερό σουτ του νεαρού Ισπανού απέναντι στην Γαλλία, στη φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης, να καταλαμβάνει την 1η θέση από την UEFA.
Συγκεκριμένη η τεχνική επιτροπή της UEFA επέλεξε τα 10 καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν στην διοργάνωση, με τον Γιαμάλ να νικά τον Μπέλιγχαμ και το τρομερό ψαλιδάκι του Άγγλου, απέναντι στην Σλοβακία.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαμάλ πέρα από το κορυφαίο γκολ στο Εuro, αναδείχθηκε και καλύτερος νέος παίκτης στο τουρνουά, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην πολυτιμότερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.
Μάλιστα ο Γιαμάλ σε ηλικία 16 ετών και 362 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε τελική φάση Euro. Αναλυτικά η λίστα:

  1. Λαμίν Γιαμάλ, Ισπανία – Γαλλία
  2. Τζουντ Μπέλιγχαμ, Αγγλία – Σλοβακία
  3. Τσεντάρν Σακίρι, Σκωτία – Σλοβακία
  4. Νικολάε Στάντσιου, Ρουμανία – Ουκρανία
  5. Αρντά Γκιουλέρ, Τουρκία – Γεωργία
  6. Μερτ Μούλντουρ, Τουρκία – Γεωργία
  7. Φαμπιάν Ρουίθ, Ισπανία – Κροατία
  8. Όλι Γουότκινς, Ολλανδία – Αγγλία
  9. Ματία Τζακάνι, Κροατία – Ιταλία
  10. Τσάβι Σίμονς, Ολλανδία – Αγγλία

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση