Τρομερή στιγμή: Η βιντεοκλήση του Γιαννάκη με τον Μπράντον και το μήνυμά του: «Θα επιστρέψω σύντομα στην Τούμπα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 22:13 Τρομερή στιγμή: Η βιντεοκλήση του Γιαννάκη με τον Μπράντον και το μήνυμά του: «Θα επιστρέψω σύντομα στην Τούμπα»

Η συμπάθεια του μικρού Γιαννάκη στον Μπράντον Τόμας είναι γνωστή με τους δυο τους να συνομιλούν μέσω βιντεοκλήσης με τον Ισπανό φορ του ΠΑΟΚ να του δίνει ξεχωριστή δύναμη με την κίνησή του.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, παραμένει στις ΗΠΑ εκεί όπου έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη ακολουθεί το στάδιο της αποθεραπείας του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με μοναδικό στόχο να περπατήσει ξανά και να μπει περπατώντας μέσα στην Τούμπα.

Η σχέση του Μπράντον Τόμας με τον Γιαννάκη παραμένει ξεχωριστή και ιδιαίτερη με τους δυο τους να συνομιλούν μέσω διαδικτύου με τον μικρό φίλο του Δικεφάλου να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Ισπανό στράικερ λέγοντάς του: «Πολλά ευχαριστώ Μπράντον για τη δύναμη που μου δίνεις για να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Θα τα πούμε σύντομα από κοντά στη Θεσσαλονίκη όταν με το καλό επιστρέψω».

Η σχετική φωτογραφία:

Πηγή: sdna.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση