Η ανάρτηση Κασσελάκη μετά τις αποχωρήσεις: Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 21:11 Η ανάρτηση Κασσελάκη μετά τις αποχωρήσεις: Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

«Ξεσκονίζω» από πάνω μας ό,τι έχει ειπωθεί. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Μια νέα ημέρα είναι η σημερινή για τον ΣΥΡΙΖΑ, γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετά τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών και το κείμενο διαμαρτυρίας της πλευράς της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρει, σήμερα «αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Διαβάστε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως είπα και χθες -και το εννοώ-, δεν υπάρχει στενός κύκλος. Για όλους εσάς που μου λέτε «σε στηρίξαμε»: Ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων, αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Θέλετε να δουλέψετε; Ελάτε. «Ξεσκονίζω» από πάνω μας ό,τι έχει ειπωθεί. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση