Φωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο - Εντοπίστηκε από drones της Πυροσβεστικής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 18:30 Φωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο - Εντοπίστηκε από drones της Πυροσβεστικής

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η φωτιά στην Πάρνηθα όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας για τη φωτιά στην Πάρνηθα «είναι χωρίς ενεργό μέτωπο αλλά με διάσπαρτες εστίες» και ευχαρίστησε την Πυροσβεστική για την μεγάλη προσπάθεια κατάσβεσης ενώ ανέφερε πως «οι δυνάμεις θα δουλεύουν τη φωτιά όλη τη νύχτα».

Να σημειωθεί ότι η φωτιά εντοπίστηκε από τα drones της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06/2024) και οι προσπάθειες για την κατάσβεσή της ήταν εξαιρετικά δύσκολες λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν τις τελευταίες ώρες στην Αττική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση