Νίκος Ανδρουλάκης: «Εμένα δε με πήρε κανένα χέρι να με κάνει ευρωβουλευτή και πρόεδρο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 18:49 Νίκος Ανδρουλάκης: «Εμένα δε με πήρε κανένα χέρι να με κάνει ευρωβουλευτή και πρόεδρο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης καλεσμένος στο LiveNews, μίλησε για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα…

«Ήταν σύμμετρη η αντίδραση στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, στην αρχή της συνέντευξής του στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο. «Υπήρχαν ζητήματα επικοινωνιακής αδυναμίας. Το θέμα είναι να δούμε τη μεγάλη εικόνα» είπε.

«Ήμουν με την πλευρά πολλών Ελλήνων που ήθελαν δημόσιο, μη κρατικό χαρακτήρα για τα Πανεπιστήμια. Μπορεί να μην πέρασαν οι θέσεις μας αλλά αυτά είναι επιμέρους θέματα. Τι είναι σήμερα το ΠΑΣΟΚ; Όταν το ανέλαβα ήταν στο 8% σήμερα είναι στο 13% και έχει ρυθμίσει τα χρέη του. Βήμα βήμα το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει πίστα. Με εμένα το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πίστα» τόνισε.

«Ζητώ δίκαιη αποτίμηση για να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε με κόπο» συμπλήρωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Χάνουν δυνάμεις οι αντίπαλοί μας. Ξέρετε, το να προσεγγίσεις τον κόσμο θέλει πολλή δουλειά. Καλά είναι τα ευχολόγια αλλά καλό είναι να είμαστε και ρεαλιστές. Έχω στόχο να αυξηθούμε στη νέα γενιά αλλά και στα αστικά κέντρα, στους φτωχούς ανθρώπους ως σοσιαλιστικό κόμμα. Είμαι έτοιμος να κάνω αυτή τη δουλειά».

«Όλοι οι υποψήφιοι θα κριθούν και για τις προτάσεις και για τις συμπεριφορές τους. Δε θέλω μια πασαρέλα υποψηφιοτήτων. Αξία έχει να προτείνουν πράγματα… Θέλω μια διαδικασία με προτάσεις, θέσεις και κριτική. Τι ήταν αυτό που τους διαφοροποιεί από τις προτάσεις μου. Και το μέλος και ο φίλος, θα αξιολογήσουν ποιος κάνει πασαρέλα».

Σε ερώτηση για τον Χάρη Δούκα είπε: «Πραγματικά έχω χρέος να περιφρουρήσω τη διαδικασία, να είναι με ενότητα και προοπτική για το ΠΑΣΟΚ. Θα κριθούν και οι συμπεριφορές και οι επιλογές. Θα μας κρίνουν οι πολίτες. Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Αυτό που γίνεται τρεις εβδομάδες τώρα απαξιώνει τους κόπους των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ. Δε μπαίνω σε αντιπαράθεση γιατί εγώ θα μιλήσω πολιτικά. Αν κάποιος έχει διαφωνίες πολιτικές, τότε θα τον  αξιολογήσουν οι πολίτες» είπε.

Σε ερώτηση για τα συμφέροντα, τα γεύματα και τα δείπνα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Εμένα δε με πήρε κανένα χέρι να με κάνει ευρωβουλευτή και πρόεδρο. Αν δεν είσαι αυτόνομος από συμφέροντα δε μπορείς να υπηρετείς τον ελληνικό λαό…».

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δημιουργήσει μια άλλη δομή. Η παραδοσιακή δομή έδειξε τα όριά της. Πρέπει επικοινωνιακά να είμαστε πιο δυνατοί. Το μεγάλο είναι η κοινωνία, να τη δούμε στα μάτια… Είμαι 2,5 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα» κατέληξε.
Πηγή: newsit.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση