Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Απόλυτη υποτίμηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο τρόπος σύγκλησής της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 21:59 Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Απόλυτη υποτίμηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο τρόπος σύγκλησής της

Καλώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο αλλά τους καλώ να μη δεχτούν για να σώσουμε την συνοχή και την αξιοπρέπεια της κοινοβουλευτικής ομάδας είπε στην τοποθέτησή της.

Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τη ΔΕΘ και η εισήγηση είναι για το πως θα διαλυθούμε, φέρεται να τόνισε κατά την τοποθέτηση της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν αφήσαμε καρφίτσα να πέσει κάτω από όσα κάνει η ΝΔ, εμείς κάνουμε στην πραγματικότητα και την παραγωγή θέσεων. Η ΚΟ ήταν η μόνη που λειτουργούσε ενωμένη» σημείωσε επίσης η βουλευτής.

«Μήνες τώρα, η παραγωγή πολιτικού έργου επισκιάζεται μονίμως από την παραγωγή εσωστρέφειας και παραπολιτικής, ανέφερε, κατά πληροφορίες, η Βουλευτής Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας πως «όλα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικά επιλογές του προέδρου: ΝΑΤΟ ιερή συμμαχία, αντικοινοβουλευτικός λόγος, ευρωεκλογές με πόθεν έσχες».

Η στοχοποίησή μας και οι αναρτήσεις αόριστης καταδίκης δεν σημαίνουν τίποτα όταν στοχοποιούμαστε συστηματικά από την ηγετική ομάδα, συνέχισε η ίδια.

Για την Πολιτική Γραμματεία, υποστήριξε πως τα κόμματα που λειτουργούν δημοκρατικά ανέχονται τη διαφωνία, ο πρόεδρος κάνει αναρτήσεις και βίντεο περιγράφοντάς μας ως υπονομευτές και μιλά για την ενότητα προοδευτικού χώρου ως σχέδιο διαπλοκής, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου.

Εκτιμώ και αγαπώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο αλλά τους καλώ να μη δεχτούν για να σώσουμε την συνοχή και την αξιοπρέπεια της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο πρόεδρος να αποσύρει την πρότασή του αλλιώς να πάμε σε κάλπη, κατέληξε η κυρία Νοτοπούλου...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση