Μεξικό: Στιγμές αγωνίας σε λούνα παρκ -Κολλημένοι σε ύψος δεκάδων μέτρων, μέσα στη βροχή, λόγω βλάβης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 22:09 Μεξικό: Στιγμές αγωνίας σε λούνα παρκ -Κολλημένοι σε ύψος δεκάδων μέτρων, μέσα στη βροχή, λόγω βλάβης Φωτογραφία: twitter

Στιγμές αγωνίας έζησαν αρκετοί άνθρωποι στο λούνα παρκ Six Flags, στο Μεξικό, όταν βρέθηκαν κολλημένοι δεκάδες μέτρα πάνω από το έδαφος, εν μέσω βροχής, λόγω βλάβης παιχνιδιού.

Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν πάνω στο παιχνίδι «Sky Screamer».

«Καθώς βρισκόμασταν ψηλά, λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κολλήσαμε στην κορυφή για 10 λεπτά μέσα σε δυνατή βροχή», ανέφερε άνδρας που βρέθηκε στο κολλημένο παιχνίδι.

Μεξικό: Το παιχνίδι φτάνει περίπου στα 75 μέτρα ύψος και η ταχύτητά του ξεπερνά τα 60 χλμ/ώρα

Σύμφωνα με την ενημέρωση του θεματικού πάρκου, το παιχνίδι μεταφέρει τους επιβάτες σε ύψος άνω των 70 μέτρων (περίπου 75), ενώ η ταχύτητά του ξεπερνά τα 60 χιολόμετρα.

Η εταιρεία «Six Flags Mexico» εξήγησε ότι το προσωπικό ακολούθησε τα πρωτόκολλα του κατασκευαστή και όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

«Δυστυχώς, η καταιγίδα εντάθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκένωσης, δημιουργώντας κάποιες δυσάρεστες στιγμές για τους επισκέπτες μας», σημειώνει αναφορικά με τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν, ευτυχώς χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Πάντως όπως θα δείτε στο βίντεο, η θέα είναι εντυπωσιακή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση