Coldplay: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 22:09 Coldplay: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» κυκλοφόρησαν σήμερα οι Coldplay. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκαν στο Ηρώδειο.

Το βίντεο σε ασπρόμαυρο φόντο ξεκινά με μία γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του Chris Martin στη νοηματική γλώσσα. Στη συνέχεια εμφανίζονται όλα τα μέλη του συγκροτήματος να συμμετέχουν σε αυτή τη μετάφραση του τραγουδιού.

Στη συνέχεια, το πλάνο αλλάζει και η κάμερα βρίσκεται στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού. Οι Coldplay είναι στη σκηνή με την ίδια γυναίκα να συνεχίζει να «τραγουδά» στη νοηματική γλώσσα, η μπάντα παίζει το τραγούδι και το Αθηναϊκό κοινό γίνεται «ένα» με το concept.

Οι φανς τραγουδούν, χτυπούν παλαμάκια και στη νοηματική μεταφράζουν με τη σειρά τους το τραγούδι.

Στο τέλος του βίντεο με τη βοήθεια drown, το πλάνο κλείνει με την κάμερα να απομακρύνεται και να «ανοίγει» δείχνοντας την εντυπωσιακή πρωτεύουσα κάτω από το φως της σελήνης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση