Ο χορός του σκόρερ της Λαμίας στην Opap Arena και οι δηλώσεις Σατσιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 09:06 Ο χορός του σκόρερ της Λαμίας στην Opap Arena και οι δηλώσεις Σατσιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο γκολ του Φουρτάδο στη Super League που έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα από την προετοιμασία…

Πρώτο γκολ της Λαμίας στην ιστορία της στην έδρα της ΑΕΚ και ο πρώτος βαθμός που αποσπά εκτός έδρας από το Δικέφαλο η Φθιωτική ομάδα.

Χρυσός σκόρερ ο Γκουστάβο Φουρτάδο, ένα παιδί που ήρθε από τη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού και βάζει το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία.

Γκολ που πανηγύρισε με Βραζιλιάνικο χορό:

Η Λαμία που έπαιξε αμυντικά στην Opap Arena και παρόλα αυτά κρατούσε τη νίκη μέχρι το 87’. Πάντως την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχτηκε και ο προπονητής των Λαμιωτών Μαρίνος Σατσιάς που έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για αυτή την παληκαρίσια νίκη. Για την κατάθεση ψυχής που έκαναν ώστε να πάρουν αυτόν τον χρυσό βαθμό.

Οι δηλώσεις Σατσιά:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση